سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 مهر 89 - فضای سبز

بزرگراهها و پوشش فضای سبز مخصوص آنها :

امروزه به دلیل فشردگی فضاهای سبز شهری ناگزیر به استفاده از کوچکترین فضا ها برای حفظ طراوت در شهر های بزرگ و نیز تلطیف هوا ی شهری می باشیم . به همین دلیل امروزه توجه ویژه ای به فضای اطراف بزرگراه ها شده است . هم به دلایل ذکر شده و هم به دلایل ویزژه ای که ذکر می گردد :

1-   استفاده از بافتها ی سبز پوششی در اطراف بزرگ راه ها به خصوص در مناطقی که مناطق مسکونی بسیار به بزرگراهها نزدیک هستند (کمتر از 50 متر)بسیار با اهمیت است چرا که پوشش سبز می تواند نه تنها هوای اطراف بزرگراه ها را که بر اساس آمار 8برابر آلوده تر نقاط دیگر شهری هستند را تلطیف کند بلکه می تواند به عنوان صدا گیر نیز عمل بکند .و از انعکاس اصوات ناشی از عبور وسایل نقلیه به شدت بکاهد . همان طور که می دانید تولید شدن صدا یک وجه بوده و انعکاس آن نیز در بین دیوارهای ساختمانی خود معظلی بزرگ تر می باشد که عامل مهم آلودگی صوتی می باشد .

2-   با آزمایشاتی که صورت گرفته است امروزه مشخص شده است که اگر دیوارها ی بتونی در اطراف بزرگراه ها وجود داشته باشد رانندگان با توجه به ترسی که در ضمیر نا خود آگاه خود دارند ترجیح می دهند بیشترین فاصله را با این گونه دیوارها داشته باشند در نتیجه دیده شده است که ترافیک خط وسط در این گونه بزرگراه ها بس یار زیاد می باشد . در نتیجه استفاده از پوششهای مناسب گیاهی به دلیل ایجاد رنگ سبز آرامش دهنده بوده و احساس امنیت را در ضمیر ناخود آگاه رانندگان ایجاد می کند .به همین دلیل از بار ترافیکی بزرگراه ها و تجمع در یک خط و نیز آمار افزایش تصادف به شکل محسوسی کاسته می شود

درختان و درختچه های مناسب برای بزرگراه ها :

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط : nasser nasiri

نظرات ديگران [ نظر]


نقش فواره ها در فضای سبز شهری

جمعه 89 مهر 30 ساعت 12:40 صبح

نقش فواره ها در فضای سبز شهری :

انواع فواره :

1-   فواره پرتابی spray

2-   فواره ریزشیspill

3-   فواره جهندهsplash

*در فواره های پرتابی ،آب در شکل نواری باریک به هوا پرتاب می شود .

*در فواره های ریزشی که دو شکل عمده دارند :یا به شکل ساده از مکانی فو می ریزند و یا به صورت استوانه ای از مکانها فرو میریزند .

*در فواره های جهنده که به نظر زیبا ترین فواره ها در فضای سبز را دارند آب عموما از مجسمه های تزئینی و یا حجمهای تزئینی به بیرون می جهد .که البته به دلیل هزینه ی بالای اجرایی آن و نیز هزینه ی بالای نگهداری آن گسترش کاربردی زیادی ندارد .

قانون کلی استفاده از فواره ها به این شکل است که عموما فواره های جهنده و پرتابی نباید در مناطقی که باد گیر هستند به شکل ستونهای بلندی مورد استفاده قرار گیرند . به این دلیل که باد گیر بودن محل باعث انتشار آب به اطراف می شود که نه تنها مزاحمتهایی را برای مردم بیننده ایجاد می کند نظافت و فرسودگی سنگها ی اطراف را هم به مرور زمان در پی خواهد داشت . آب نفوذ کرده از طریق این انتشار به مرور زمان سنگهای مجاور را مورد تخریب شدید قرار می دهد . و هزینه ی باز یابی آن را به صاحب آن به شدت تحمیل می کند . در مورد نظافت در این موارد نیز خزه بندی و ایجاد سطوح لیز از مشکلات مکان یابی اشتباه برای این قبیل فواره ها می باشد . و از ایرادات دیگر این روش هدر رفت بیش از اندازه آب است .

در مناطق مرطوب نزدیک به استوا مانند مناطق جنوبی کشور که محیط شرجی است و میزان رطوبت محیط به شدت بالا است باید استفاده از این نوع فواره ها کاملا محدود باشد و تنها در مناطق کاملا باز استفاده گردد . که میزان رطوبت با استفاده از این فواره ها به شدت بالا می رود .

اما راه حل پیشنهادی برای این موارد این می تواند باشد

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط : nasser nasiri

نظرات ديگران [ نظر]


چگونگی مدیریت فضای سبز

سه شنبه 89 مهر 6 ساعت 10:51 عصر

شرکت آبتین گستر نوین

Nasser59616@yahoo.com-09126405350


نوشته شده توسط : nasser nasiri

نظرات ديگران [ نظر]


در مورد شرکت آبتین گستر نوین

پنج شنبه 89 مهر 1 ساعت 4:23 عصر

شرکت آبتین گستر نوین

Nasser59616@yahoo.com-09126405350

شرکت آبتین گستر نوین 13 سال پیش به نامهای دیگری فعالیت می کرد که به مرور با تغییر تعداد محدودی از اعضا به نام کنونی تغییر نام پیدا کرد . کار این شرکت بر اساس مفاد درج شده در اساسنامه ی شرکت طراحی ،احداث،و نگهداری فضای سبز می باشد و البته قادر به انجام کارهای فرعی دیگری هم در زمینه ی تزیینات ساختمانی می باشد که به مرور با آنها آشنا خواهید شد .

شرکت آبتین گستر به مدت 18 سال است که در زمینه ی طراحی و احداث و نگهداری فضای سبز فعالیت می کند و جزو اولین شرکتهای فضای سبز ثبت شده می باشد .

این شرکت به مدت چهار سال کار نگهداری فضای سبز پارک کوروش واقع در منطقه ی 3 شهر داری رذا به عهده داشت و در موازات آن نیز کار نگهداری نواحی منتهی به این پارک را هم به عهده داشت به طوری که رفیوژهای ابتدای خیابان شریعتی در تقاطع اتوبان همه از یادگارهای مهندسین توانمند این شرکت می باشد .

این مطلب ادامه دارد...

نوشته شده توسط : nasser nasiri

نظرات ديگران [ نظر]


پیمانکاری چیست؟

پنج شنبه 89 مهر 1 ساعت 4:22 عصر

شرکت آبتین گستر نوین ،طراح،احداث فضای سبز

09126405350-Nasser59616@yahoo.com

 

در روند افزایش جمعیت کشورها کم کم روستاها تبدیل به شهر شدند و پس از آن حکومتها برای کنترل شهر ها مجبور به تقسیم کارها به شکل ادارات و ارگانها ی مختلف شدند . به طوری که در قدیمی ترین شهر ها نیز ارگانها و نهادهای مختلف ی برای کنترل نظم ،بهداشت ،آمد و شد و... وجود داشتند . در تهران نیز این چنین بود . ارگانهایی برای اداره ی شهر وجود داشت و به مرور به دلیل افزایش جمعیت و بزرگ تر شدن شهر ها و گسترش ادرات دولتی و افزایش تصدی گری دولتی ،دولتها برای ادارای امور خود ارگانهایی به نا م "پیمانکاران "را تعریف کردند. پیمانکاران به گروههایی گفته می شود که در قالب " شرکت " تمایل خود را با گرفتن مبالغی از طرف مقابل قرار داد ،به منظوزر انجام اموری که به آنها تشریح می شود اعلام می کنند و با اخذ قرار دادی آن امور را به عهده می گیرند . به عبارت دیگر پیمانکاران با تعیین مبالغی عهده دار امور محوله به خود می شوند. اما دلایل مختلفی وجود دارد که دولتها برای انجام امور خود بخشها ی خصوصی و یا حتی دولتی را در غالب شرکتهای خصوصی به منظور انجام امور خود انتخاب کردند :1- به دلیل گسترش شبکه های دولتی میزان کنترل بر کادر اداری به سختی امکان پذیر بود به عبارت دیگر برای کنترل میزان درآمدها و یا خرج ادارات و حتی میزان بازده ای و ارزیابی کاری آنها باید بخشهای گسترده ی بازرسی هم در کنارادرات گسترش می یافت که این به معنی گسترش مضاعف ادرات و تصدی گری دولتی بود و کار کنترل امور بسیار با کندی و بی کیفیت تر صورت می گرفت .2- استعدادهایی که در بین مردم وجود داشت به دلیل عدم دخالت مردم بر امور خود نهفته می ماند 3- چون مردم خود را در ادا ره ی امور خود دخیل نمی دانستند در نتیجه نه دلسوزی و نه تلاشی برای بهبود امور کشور خود نمی کردند . و.... بسایر از عوامل دیگر وجود داشت که دولتها تمایل خود را به گرفتن پیمانکاران خصوصی برای ادره ی امور خود اعلام کردند . اگر چه این سیستم هم می تواند معایب زیادی داشته باشد ولی به هر حال مزایای آن بسیار بیشتر از معایب آن است .

بررسی مزایای ورود پیمانکاران به بازار کار:

بدیهی است که در ادین شکل از کار کردن نه تنها از نیرو ها و پتانسیلهای مردمی به راحت ترین و آسان ترین شکل می توان استفاده کرد بلکه چون نهادهای کار گزاری ،کاملا خصوصی هستند حداکثر تلاش خود را برای داشتن بهترین بهره وری به کار می برند . منظور از داشتن حداکثری بهره وری این است که چون بخش خصوصی به ازای مقدار مشخص و محدودی مبلغ که در قرار داد ذکر شده است مجبور است که در بازار دارای نوسان بیرونی کاری را که به عهداه گرفته است به بهترین نحوی انجام دهد در نتیجه تمام توجه خود را برای داشتن بالاترین صرفه جویی اقتصادی خواهد کرد . هم به این دلیل که بتواند تا آخر قرار داد منبع مالی خود را داشته باشد و به اصطلاح کم نیاورد و هم اینکه از سوی دیگر بتواند حداکثر بهره برداری مالی را هم از قرار داد خود داشته باشد .

بنابراین در شرایط عادی پیمانکارانی می توانند موفق باشند که دارای مدیریت زمانی و اقتصادی بالایی باشند . یعنی بتوانندبا کمترین هزینه بهترین کارایی را در زمان مشخص شده انجام دهند.  

این مطلب ادامه دارد ...

نوشته شده توسط : nasser nasiri

نظرات ديگران [ نظر]